Pages

Sunday, March 12, 2017

Celebrated Tasya's Birthday






Brownies Nutella Cake by Faz rempitzzzz from Kuala Selangor special dedicated to Tasya๐Ÿ’‹

Wuhooo! Finally yeah dapat celebrated Tasya birthday Jumaat yang lalu (10/3) even hampir nak terkantoi. But we all sedaya upaya menjalankan these party. Special thanks to 6 people which is Fazlinah, Arien, Aisyah. Shahrul Amira and Roswany๐Ÿ‘ Tanpa dorang-dorang semua ni memang tak menjadi plannya.
Dengan Tasya yang tak tahu malu asyik tanya, "Korang buat group ws baru ke plan birthday aku." Lebih kurang macam tu๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚


   
So here, ta-daaa! Princess Tasya๐Ÿ’“
Tak sangka suprise kitaorang menjadi and lebih surprise kami ajak Ros join sekali๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ


The 7 of us. Reunion back with Rossss๐Ÿ‘…


We celebrated Tasya's birthday at Kluang Heritage Rail Canteen, Sunway Nexis at Kota Damansara. Makanan dia sangattttttt sedap and kenyang sampai malam. Alhamdulillah.


Aisyah sibuk nak pakai crown birthday even birthday bulan Oktober ye. Lambat lagi tau.


Supposed to doing gangster face I guess ๐Ÿ‘€

  
Putih lawan hitam?


Lek je lepasni giliran kami. Dekat-dekat pula tu. Orang sebelah saya 21 manakala saya 22 this month๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘Œ


Thank you to Faz sebab ajak Ros join these party!!!! Dapat lepaskan rindu๐Ÿ’ž


Konon nak tangkap gambar hipster ye๐Ÿ˜น

And yeah! That's all.

To Tasya,
May your belated birthday bring you as much happiness as you give to everyone who knows you.

4 comments:

Mar Mansor said... [Reply]

Happy birthday to Tasya..
sedap kek nutella tu
JanjiKita

Rustadi 10 said... [Reply]

hello sobat tolong follow back yah
makasih

Mimpi Aria said... [Reply]

Happy birthday!!

Shikin Razali said... [Reply]

Selamat hari lahir buat Tasya.. Semoga Allah memberkati kehidupan awak di dunia dan di akhirat.. =)

Copyright© All Rights Reserved sitisyilah.blogspot.com