Pages

Tuesday, July 4, 2017

Open House Raya


Wassup. Back again and Selamat Hari Raya Aidilfitri to all my readers. 
Yes, terlalu lama sangat tak update blog atas faktor kemalasan dan busy. Dan sekarang kita dah masuk bulan Julai😱😱😱 Time flies so fast mayn.

Cuti seminggu sememangnya sangat pendek tapi at least ada cuti, right? Dan dapat luangkan masa beraya bersama family and jumpa sanak saudara especially family dari Sabah. Even tak dapat balik Sabah but abah booked kan ticket flight from Sabah to Semenanjung kat nenek and aunty Syilah. Wuuu, so happy!😁

Alright, tanpa membuang masa Syilah nak share story masa hari Khamis yang lalu, 29 Jun 2017, rumah Syilah buat open house🙆😆 Sebab buat, sambut kedatangan nenda dan aunty tercinta dari Sabah. So, ada jemput ramai saudara and kawan-kawan Syilah juga. Sekali jalan lah kiranya😅 So, I will share the moments masa hari kejadian dengan kawan-kawan Syilah. 


Ok, these is my 1st guest on that days💙


Kawan dari zaman sekolah menengah sampai sekarang. Her name is Wina btw for short. Merangkak my besties💓


Ta-daaa. A few girls 6 Amanah. Ramai tak dapat datang sebab well Syilah buat open house Raya Kelima tu so ramai yang kat kampung and beraya with their family. Sis faham, yang hadirkan diri masa tu pun dah cukup memandai😉


TT ft Laguna. (That's our group deskmates name lewls😝)
Excuse us, okay hehe.


My deskmates sepanjang setahun setengah ni. Pssst, ada sorang tak dapat join sebab dia kerja that time.


Yang ni lagi 2 orang tak cukup sebab memasing kat kampung lagi. Besties since sekolah menengah and being with me through ups and downs💕


Aiman Firhad and Afiq. Thanks weh 2 orang LELAKI je hadir sebab yang lain semua kat kampung. 


This 3 gegirls ni always rajin hadirkan diri bila orang buat open house since tahun lepas lags haaa. Thanks, gang purple💟


Part 1. TERIMA KASIH SEMUA YANG HADIRKAN DIRI.


PART 2. 


Tetamu terakhir. TERIMA KASIH!


TERIMA KASIH DATANG, Silvi Putri Utami💖💋


TERIMA KASIH yang membaca story saya sampai habis, HEHEHEHE😂✌

Maka, tamatlah kisah pada hari ini. Kena focus untuk last sem ni huhuhu. Next week MUET Speaking weh + ada exam lagiiii. Huwaaa, fighting for myself!💪

See ya in next post.
Bye.




2 comments:

Haslina Kasbulah said... [Reply]

Selamat hari raya.. All the best for ur exam..

izzati haruno said... [Reply]

wow! lawanya semua! selamat hari raya aidilfitri walaupun lambat wish for you akak. :)

Copyright© All Rights Reserved sitisyilah.blogspot.com