Pages

Friday, March 23, 2018

Happy Birthday To Me!


Yuhuu...


Yup. Happy birthday to me even it’s yesterday!😆

Cuba teka umur Syilah? Hahahaha. 
Tak sangka dah meningkat usia. Alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas di bumi ini. 
Yang penting, Syilah dapat hadiah yang sangat bernilai tak terucap dek kata-kata.
Apa hadiah bernilai sangat tu?🤔
Well, personally. I can see who the real people around me. Kita tak mengharap hadiah atau apa, cukuplah sekadar ingatan dan kata-kata ucapan daripada mereka. Itu sangat bernilai dan bermakna. Semakin kita meningkat usia ni memang tidak mengharapkan apa-apa pun😂 

Semakin kita membesar, manusia juga akan turut melupai kita. Dan kita akan terus dilupai ditelan oleh peredaran masa. 


And thank you to this girl. Dari zaman form 6 kita kenal sampai lah ni tak pernah tak keluar bersama bila “hari special” kita datang. Huhu. Nanti bila masing-masing dah sambung belajar lagi mesti busy. Same goes to kawan-kawan Syilah yang lain😂 mereka sentiasa ada. Tapi jauh. Dan mereka tak pernah melupakan diri ni. You guys know who you are! I really mean it!


Dah tua pun masih dapat hadiah lagi ke🤣 
Yup, Syilah memang gila sangat kumpul casing phone. Rasa geram je kalau tengok kat Instagram orang jual casing. Nafsu tak tahan. Sebab jenis cepat bosan and that’s why suka tukar-tukar casing. Macam tukar baju gituw😆
Thank you, Aisyah💙



Kalau nak tau, misi Syilah pada hari tu nak makan je kerja. Well, foods made me happy! Perempuan mana tak suka makan? Hahahaha.
Ada banyak lagi kami makan, tapi tulah takda gambar sebab makanan masuk dalam mulut dulu😝

Apa-apa pun alhamdulillah. Selamat ulang tahun kelahiran pada diri ini dan Terima kasih untuk ucapan yang tak terhingga olehku. Huhu. 
Masih jauh lagi penjalanan hidup dan still banyak benda kena belajar. Harap-harap diri ini tak terkandas dan terus melangkah ke hadapan☺️

5 comments:

MisDiarios said... [Reply]

happyy birthdayyy awk :D
follow sini #418

Gifta Good said... [Reply]

HBD XD telat yah :v

btw, CBOXnya error

blog saya: www.giftasblog.co.vu

follow back blog saya, ya, terima kasih

ღizzati harunoღ said... [Reply]

Happy birthday sis! sorry lambat wish!! may Allah SWT bless you! Always pretty ya sis! :)

Zulaikha Sahak said... [Reply]

Happy Birthday ye ;D

Carly Fifie said... [Reply]

Happy birthday girl. anyway love the song..hehehe

Copyright© All Rights Reserved sitisyilah.blogspot.com