Pages

Thursday, April 19, 2018

I’m Okay





*sigh*
Back again!๐Ÿ˜† Dah habis study pun busy. Busy kerja weh sampai tak dan nak kemaskini blog & update. 

Hehe. But that’s not a problem. Datang sini sebab saja je nak luah sesuatu. 
Yup, sesuatu๐Ÿ™‚

I wish I could turn back time to the good old days. Hahahaha, dah kenapa Syilah ni. Well, supposedly idk what happen to me actually. I’m not sad, not happy. I don’t know. Pernah tak korang rasa macam ni๐Ÿ˜‚ Pelik kan. Yeah, I knew!

Actually nak story sikit. I met someone. Sekejap je. Tak lama. Lumrah manusia kalau sukakan seseorang, ye tak? Same goes to me. Hahahaha. Sebab tu orang cakap jangan dilayan sangat perasaan ni. So, here randomly whatsoever ayat ni for someone out there.

That’s how relationships are.
You meet,
You fall in love,
Then for whatever reason, you become strangers.
That’s how life is.
If there’s a first,
Then there’s a second,
And then another...
During the relationship, it may feel like it’ll last forever...
But at the moment of goodbye, it’s all futile.
That’s how breakups work.

 Seronok dapat berkenalan dengan seseorang. Tapi, biarlah kalau nak kenal seseorang tu kenal dengan betul-betul. Saja, pesanan untuk semua. Sebab, memang nak luah benda ni. Biarlah rahsia bagaimana ianya berlaku dan bagaimana ianya berakhir☺️
I wish I’m strong to moving forward and forget about past.
Wish me luck!๐Ÿ˜Ž

And...
Sometimes you just need to give it time, and you’ll know you’re over them or getting over them when one day you wake up and realize you haven’t thought of them in a week, or two weeks, or a month.

3 comments:

Eyqa Zq said... [Reply]

Once we found the right one, we will realize how past relationship was never work out.

Cheer up girl. You'll find someone better insyaAllah.

The Hundred Pages | Eyqa Zaque

Farahain ZFA said... [Reply]

hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
sincerely , farahain zfa

Mat Jo said... [Reply]

xpe, nanti ada la tu selayak dengan tuan tanah :)

Copyright© All Rights Reserved sitisyilah.blogspot.com