Pages

Sunday, March 24, 2019

Birthday Celebration



Hi everyone!
As usual Syilah is back to blogger and will missing again HAHA. Sorry guys. Dulu kerja, sekarang dah study. Siapa student Kat UiTM Puncak Alam? Kita gang tauuu. Pape roger πŸ˜™

So, 2 days ago was my birthday. Yes, 22nd March. I didn't expect anything sebab dah rasa tua sangat. And I have a lot to share with you guys tapi tulah keadaan sangat tidak mengizinkan. Hehe.

So, straight to the point. As usual, I'm gonna share a picture and video that happen on my birthday.
Let's check it out together!😎


Hello guys. That's me xD


And again. Thank you for this girl sebab every year tak pernah nak ada something yang dia buat kat kita. Thank you, Aisyah😘


Oh, this time tak boleh nak balik rumah kebab ada banyak assignments nak kena buat. Nama pun student kan. But guess what. My mom datang bawa kek durian crepe dental kek batik for me. Hehe, I have her picture but tak boleh nak post sebab dia maluuu. So, I keep it with myself.

I really want to share the videos about how my housemates buat surprise but can't post here. I don't know why. Ugh never mind.

First of all, mula-mula tipulah kalau rasa tak kecewa sebab semua orang lupa birthday and tak wish pun. Rupanyaaa memang tak expect dorang plan semua ni ayooo amaaa. Sis terharuuuu sangat tauuuuu. Dahlah jadi yang terakhir wish pula tu huhu. 


Ta-daaa. This is my housemates. Thank you korangggg really in a deep on my heart, Thank You So Much for the efforts and alls.πŸ’–


Thank you juga Aisyah sebab bagi hadiah cincin. Eeee cantik teroxxxx suka sangattt. Ingat boyfriend je ke boleh bagi cincin? Best friend pun boleh tau😜


Last but not least, Molten Chocolate tuuuu sedap gilaaa. Coklat dia lain dari lain tak macam Dip&Dip tu even dia punya foods same. 
And thank you housemates beli kan kek even cupcake. 

Thank you for reading.
Will back again any soon :)







Copyright© All Rights Reserved sitisyilah.blogspot.com