Pages

Wednesday, March 22, 2017

New Header by Farah Syazana



Holla!



Happy One Weeks School Holiday!πŸ’ƒ

Ta-daa! I have a new header from Farah Syazana πŸ’“
Thank you so much sebab dia luangkan masa create my header blog. Sangat cantik! Lagi cantik kalau korang pergi tengok sendiri blog dia. Sangatlah kreatif orangnyaπŸ‘πŸ‘πŸ‘


Ok, this is my latest header. Design by me and sangatlah simple sebab tak pro lagi edit macam orang lain. And Syilah update background sebab dah bosan dengan background yang lamaπŸ˜‚


Nampak tak betapa Farah ni menepati apa yang Syilah nak? Eeeee, cantik sangat. Thank youπŸ˜ƒ


And bila dia dah siap edit, Syilah terus jatuh cinta dengan designnya 😍😍😍

Hm, tak nak cakap banyak. Just pergi jenguk blog dia and terus FOLLOW dia sekali.

Bye!πŸ˜‡





Copyright© All Rights Reserved sitisyilah.blogspot.com