Pages

Sunday, May 14, 2017

Final Sem 2 Is Around




Selamat Hari Ibu kepada ibu-ibu di seluruh Malaysia! Especially to my beloved mom, Noraslina binti Mohd Zain💞

Ok gais, I will be busy for a week or maybe a month because of my final sem 2. Pray for me😡
But before that, I wanna share about one of these restaurant that served a good foodzzzz that I and my family ate yesterday👅
Location: Swensen Ice Cream Factory, Sunway Putra Mall, Kuala Lumpur



Banana Split. At that time, kitaorang semua excited sebab tengok aiskrim dia berasap HAHAHAHA. Tapi aiskrim dia memang superb sedap. Nama pun restoran aiskrim kan, so this is one of their big special!


Kat sini pun ada pasta tau. And pasta dia pun sedap sangatttt.


And ta-daaa. This is my burger, Grilled Chicken Burger. Burger dia sangat besar dan sangat puas bila dimakan. Coleslaw dia pun sedap, sama rasa macam KFC punyaaa👍👍👍
And oh btw, Syilah order air Tiramisu Coffee. Sedap and dia memang serve dalam kategori air panas.

And after that, kami sekeluarga berjalan around shopping mall Sunway Putra Mall ni. Biasalah kalau peant-penat berjalan, mesti perut rasa lapar even sedikit especially my tummy.


Dah lama craving Churros ni and finally dapat pun. RM10.50 for 6 pcs. Syilah pilih perisa Almond. Tak keras and dia lembut😍😍😍 Rasa macam tak puas 6pcs tu😂

Alamak! So, I'm in hurry. Prepare myself for final sem 2. Wish me luck okay.
Bye!
See ya in next entry👋❤







Copyright© All Rights Reserved sitisyilah.blogspot.com