Pages

Thursday, June 8, 2017

Semester 3 Is Starting




Hi guys. What's up?πŸ™‹

It's been a long days ya tak update blog ni. Memang manfaatkan cuti betul-betul 2 minggu ni, hehe. Tak buat apa pun actually. Main games, marathon kdrama, anime and so on. Hehe. Malangnya next Tuesday dah kena balik ke tempat asal huhu. I'm going to be in last semester. Preparing myself for more challenges and especially that kind of assignments.

So how your puasa sepanjang ni? It's already 13 Ramadan right? Cepat sangat masa berlalu dan cepat juga kita akan menyambut Hari Raya Aidilfitri. Korang dah beli baju raya ke? Tahun ni tema apa? Hehe. Buat kuih raya tak?πŸ˜πŸ˜†

Oh, I already found my old blogger friend yang dah lama sangat tak update blog dia. About 1 year hilang okay. Huhu. Misteri kehilangan dia dah terungkai sebab dia muncul kat chatbox Syilah and I already read his update blog. Siapa lagi kalau bukan Syamsid Dhuha. Yeah, welcome back friend! You guys can check out his blog because he is friendly and charming person ever😊

Okay, I don't think I have any idea to update. So, let's end here. Will update more soon whenever I have a story, hehe.

Bye.πŸ˜„
Copyright© All Rights Reserved sitisyilah.blogspot.com