Pages

Tuesday, December 29, 2015

Dream Segment by Ratih

Image result for bismillah
Assalamualaikum semua...

Jom join segmen dari negara seberang, Indonesia :)


 Questions 1 (About Blog)


1. Apa kekurangan blogku?
Terangkan font blog awak supaya pembaca yang lain jelas.

2. Apa kelebihan blogku?
Cantik, pinky dan kemas.

3. Menurutmu, apa yang harus diperbaiki dari blogku?
Kotak komen harus disesuaikan dengan warna yang lebih terang agar nampak lebih menarik.

4. Apa kekurangan blogmu? 
Background tak cantik dan "about me" tak menarik perhatian.

5. Apa kelebihan blogmu?
Suka join bermacam segmen dan giveaway.

6. Menurutmu, apa yang harus diperbaiki dari blogmu?
Header kena tukar and banyak lagilah kelemahan blog saya.


 Questions 2 (About Dream)


1. Sekarang kan sedang liburan, tempat mana yang ingin kamu kunjungi?
Terengganu. Sebab pantainya cantik :)

2. Jika kamu bertemu dengan artis Korea, apa yang akan kamu lakukan?
Selfie. HEHE. Berborak dan beramah mesra dengannya. I hope my dream come true one day. Insha Allah.

3. Jika memang benar bintang jatuh dapat mengabulkan permintaan seseorang, apa yang kamu inginkan?
Berharap agar semua impian dan cita-cita tercapai dan menjadi anak yang solehah kepada ibu bapa.

4. Apa cita-citamu?
Menjadi seorang pendidik anak bangsa, iaitu Guru.



Questions 3 (Other)


1. Blogger atau Tumblr?
Blogger

2. Pink atau Biru?
Pink.

3. Buku atau Anime?
Buku.

4. Boboiboy atau Frozen?
Frozen.

5. Baca atau Nulis?
Baca.


Gift (Choose 4)


1. Difollow blognya
Sudah.

2. Cute font
Sama seperti kak Ratih

3. Header transparant
Yes. I would like it.

4. Dipromote blognya 
Yes.


Biodata
Nama: Siti Nurasyilah bt Mail




2 comments:

sofie adie said... [Reply]

wah macam best je....
tetiba masa baca macam ada Nia ramadhani berbisik kat telinga....hahahhaha
^_^!

Ratih Kd said... [Reply]

Makasih akak sudah ikut segmentku ^_^

Copyright© All Rights Reserved sitisyilah.blogspot.com