Pages

Monday, March 7, 2016

5 Things I Hate Most



ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA


First of all, Syilah nak ucap terima kasih kepada Ecah sebab tag Syilah untuk join. Hihi.
So, RULES dia ialah:

"Buat satu entry bertajuk 5 Things I Hate Most beserta gambar di atas dan list lima benda /perkara yang anda paling suka/benci. Mention siapa tag anda dalam entry tersebut. Anda juga dikehendaki
untuk tag lima orang blogger dan pastikan mereka tahu."

So, tanpa membuang masa. let's check it out!

1. Lipas- Syilah memang geli and memang eiii dengan lipas lah. Lelagi kalau dia terbang. Pernah baru-baru ni Syilah berperang dengan lipas. Habis semua dia bawa geng dia keluar. Huhu. Syilah berperang menggunakan senjata "spray lipas" :p

2. Fake Friend- Rasanya ramai yang tak suka bila kita mempunyai kawan seperti ni. Syilah memang agak pantang lah. Kalau ye pun. Just be ourself. Tak payah nak bermuka-muka, depan baik tapi belakang kita.....hmmm! Paham-paham jelah ye.

3. Tak Suka Menunggu- Ni agak panas jugalah. Syilah ni jenis yang menepati masa. Kalau dia janji dengan kita nak jumpa pukul 2 petang, 5-10 minit awal Syilah dah terpacak. Then, if pukul 2 tu tak sampai juga, memang panas lah kan huhu. Tapi, Syilah sabar je kalau boleh sabar :p

4. Kata-kata manis- Hm, sekarang Syilah dah allergic sikit dengan kata-kata manis dari seorang lelaki. Entahlah maybe trauma kot disebabkan peristiwa lampau. So, buat masa ni kalau ada lelaki yang nak berkenalan ke, susah jugalah Syilah nak cuba bukakan hati ni.

5. Copycat- Syilah tak suka kalau orang suka meniru Syilah dari atas sampai bawah and everything yang Syilah buat. Kalau nak pun tiru sebiji macam Syilah, biarlah berpada. Tak salah kalau sesuatu yang dia buat tu minta izin dari kita kan.

Rasanya itu sahaja. Hehe. So, sekarang Syilah nak tag.




1 comment:

nurul rasya said... [Reply]

I hate waiting too, its so annoying when people come later than the appointed time

Copyright© All Rights Reserved sitisyilah.blogspot.com