Pages

Saturday, November 11, 2017

The Reason Why I'm Not Active



Holla guys. I'm back after 3 months tak post dan tak update apa-apa perkembangan­čśů
I'm so sorry. Sebabnya focus study. Lah sangat padahal banyak bermain. HAHAHA. Lepastu takda kerajinan dalam diri nak update pun. Hihihihi.

I will be back after everything settle down. 
Um. Actually tadi ambil bermasa berjam-jam juga juga dok mengodek blog ni sebabnya terlalu banyak sangat perubahan dia. Coding dia, nak hiaskan blog. And ada beberapa icon photobucket yang Syilah guna dah tak boleh nak menjelma. Buruk dah jadi.

So, sekarang ni misi nak memperbaharui my blog. Huhu. Lelagi kat archive blog tu. Nampak buruk dah­čśö haiyaaaaaa. I still need to learn how to use new coding.

Alright, itu sahaja.
Will be back soon.

Bye.

5 comments:

Raydahpunye said... [Reply]

may Allah ease everything for you girl. followed u here btw #414
do come visit and follow jugk ye

Shikin Razali said... [Reply]

Assalamualaikum.. Takpe sis.. Slow-slow belajar, kadang-kadang nak cantikkan blog nie kena perlukan kesabaran yang tinggi.. =)

That Ravenclaw said... [Reply]

do come back soon!

Ella said... [Reply]

gud luck study

Raydah said... [Reply]

jemput la join n meriahkan segmen GA kt sini

http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

Copyright© All Rights Reserved sitisyilah.blogspot.com