Pages

Friday, November 4, 2016

Aisyah's Turn 18, Yay!



Assalamualaikum...
Weeee...

Fuh, again! Tinggalkan blog sampai  bersawang dan berhabuk. 
So, today harini Syilah nak share pasal kejadian beberapa hari yang lepas, which is my friend's brithday and we celebrated at the Curve, Mutiara Damansara. 
Guess kat mana Syilah bawa dia pergi makan?
Dip n' Dip gais wohooo!
Craving so so satisfied and muak gila ya Rabb, HAHAHAHA.



Yes, she is Aisyah.
Happy birthday, Aisyah even right now already past 5 days huhuhuhu.



Memula kami janji ada dalam 5 orang tapi biasalah keadaan kadang-kala tak mengizinkan. So kami pun berdua dating.


Crispies Dip & Mocha Frappe (YES! I'm coffee lover)

After that, dapat call from one of my friend, Aini. Dia kata, boleh datang tengahari. Apa lagi kami 
pun tunggu dia rasanya macam sejam lebih gitu ha.



Ha, nilah Aini. Huhuhu bak kata dia, "muka ketum"


And ta-daa Silvi pun join sekali(Tudung biru itu).
And yes, Aini culik dia kat Poli, masatu dia bebetul habis paper final beb :P


Pancake Mini Tower, Aini craving sangat pancake ni.


Waffle yang selamat dimakan oleh Silvi.


Time ni tak tau lah berapa banyak kali nyanyikan birthday untuk Aisyah. And Thank You Dip n' Dip for making it real and for these Brownies Frappe.


Okay guys. Here, I want to say something about her.
Her name is Aini Zaharah binti Madanos.
Baru sangat perkenalan kami tapi tulah entah macam mana kami boleh rapat gila yang amat. Sebab dia ni humble tau lepastu suka menceriakan orang.
But, one day, dia ni whatsapp Syilah benda merapu. Still remember macam mana ayat dia dulu,
"People come and go, but let me go first." HAHAHAHA, masa tu tak expected apa yang dia cakap jadi kenyataan.
She is leaving.
She will going continue study at Politeknik Banting.
Anyways, nasib baik dekat je. 
Allah Yuftah Alaikum walau di mana awak berada ye.
Semoga ukhuwah yang kita jalin selama ni berkekalan, Insha Allah. Amiin.



This pretty girl pula namanya, Silvi Putri Utami. I know her name so unique :P
Ni pun tak taulah kisah macam mana kami boleh rapat. 
I wish we can make some time to meet again :)





And for your information, there come from different background which is from Kota Damansara, Sungai Buloh, and Subang ><


That's all story for today.

Coming up story after I finish my final exam Semester 1.
Wish me luck :)







































































































3 comments:

Naseha Aika said... [Reply]

ma god, tengok makanan tu je dah meleleh air liur!

Izzati Sarafina Hanis said... [Reply]

bestnya! :)

Siti Syilah said... [Reply]

Try lah, memang tak rugi bagi pengemar coklat hehe :)

Copyright© All Rights Reserved sitisyilah.blogspot.com