Pages

Wednesday, March 22, 2017

New Header by Farah Syazana



Holla!



Happy One Weeks School Holiday!πŸ’ƒ

Ta-daa! I have a new header from Farah Syazana πŸ’“
Thank you so much sebab dia luangkan masa create my header blog. Sangat cantik! Lagi cantik kalau korang pergi tengok sendiri blog dia. Sangatlah kreatif orangnyaπŸ‘πŸ‘πŸ‘


Ok, this is my latest header. Design by me and sangatlah simple sebab tak pro lagi edit macam orang lain. And Syilah update background sebab dah bosan dengan background yang lamaπŸ˜‚


Nampak tak betapa Farah ni menepati apa yang Syilah nak? Eeeee, cantik sangat. Thank youπŸ˜ƒ


And bila dia dah siap edit, Syilah terus jatuh cinta dengan designnya 😍😍😍

Hm, tak nak cakap banyak. Just pergi jenguk blog dia and terus FOLLOW dia sekali.

Bye!πŸ˜‡





15 comments:

Mat Jo said... [Reply]

Terer adobe photoshop ke nie :)

Nabila Syifa said... [Reply]

Haha untunglah.. 😊

Aqilah Shahirah said... [Reply]

http://shahirahsarmy.blogspot.my/2017/02/segmen-follow-me-februari-2017-my-first.html jom join segmen ni. ^^

Syara Nur Qistina said... [Reply]

lawanyaaaaa sugoi desu! ^^

Shaidatul Aireen said... [Reply]

cantik cantik! pandai dia buatkan header untuk awak hehe :*

Siti Syilah said... [Reply]

@Mat Jo i think so. pandai design dia ni :D

Siti Syilah said... [Reply]

@Shaidatul Aireen Hehe kan. Alhamdulillah ^^

niaisyahlah said... [Reply]

CANTIKNYAAA

Syahirah said... [Reply]

lawa header tu

Siti Syilah said... [Reply]

@Syahirah Thank You ^^

Farhanah Afiqah said... [Reply]

wahh lawa <3 <3

Athiyyah Fazly said... [Reply]

lawaa laaaa

Nur Syahirah said... [Reply]

cantikk, nak jugakk

farah syazana said... [Reply]

wah siap buat entry lagi hahaha terima kasih <3

Nurul Afifah said... [Reply]

Talented nyaa. The design is so cool. Suka touch gamba laptop and buku buku tu

Copyright© All Rights Reserved sitisyilah.blogspot.com